Svenska Ridsportförbundet

Beställa FEI-registrering till ryttare

Uppdaterad

Samtliga ryttare och hästar som deltar vid internationella tävlingar ska vara registrerade hos FEI. Det gäller alla aktiva och hästar i hoppning, dressyr, fälttävlan, sportkörning, distansritt, voltige, parasport och reining.

Så här beställer du FEI-registrering till ryttare:

 1. Gå till din/ryttarens profilsida
  Logga in i TDB. För att beställa registrering till dig själv, gå till Mina sidor > Profil. Beställer du till någon annan, gå till Mina sidor > Ryttare, klicka på ryttarens namn.
 2. Gå till beställning
  Skrolla ner till rubriken FEI-registreringar, klicka på Beställ FEI-registrering.
 3. Fyll i år, gren och e-post
  På nästa sida ska du välja vilket år och vilken gren du behöver registreringen för. Fyll även i en e-postadress till kontaktperson. Avsluta med att klicka på Beställ.
 4. Bekräfta
  Om alla uppgifter du fyllt i stämmer, skicka beställningen genom att klicka OK i den lilla rutan som dykt upp i toppen på sidan. Klicka Avbryt om du vill ändra något i beställningen.

 5. Godkännande
  Beställningen är nu skickad och ska godkännas av Sportavdelningen.

  Status för din beställning visas i Mina sidor > Beställningar. TDB skickar ett automatiskt mejl till dig när beställningen godkänts. I mejlet finns också en länk för att komma direkt till betalning.
 6. Betalning
  Du kan betala din beställning när den godkänts. Du betalar i Swedbank Pay från Mina sidor > Beställningar. Välj om du vill betala din beställning med bankkort eller Swish genom att klicka på motsvarande knapp. Följ sedan instruktionerna på sidan.
 7. Läs mer på www.ridsport.se
  FEI-registrering | Svenska Ridsportförbundet
Guide taggad med: FEI FEI-registrering Registrering
warning Created with Sketch.