Svenska Ridsportförbundet

Undvik att skapa dubblettkonto

Uppdaterad

Du ska aldrig skapa ett nytt konto för att ex. uppdatera en mejladress eller liknande. Grönt kort/licens och annan historik följer inte med till nytt konto och du kommer inte vidare.

Använd istället "Glömt kontouppgifter" (signeras med BankID), på inloggningssidan, för att skapa nya inloggningsuppgifter (mejladress/lösenord) till ditt befintliga TDB-konto. När du loggat in kan du redigera dina profiluppgifter.

Du ska aldrig skapa konto om du finns som ryttare under någon annans konto, Mina sidor > Ryttare.
Är du minderårig och utan BankID//Mobilt BankID kan du inte hantera dina egna licenser/anmälningar i TDB utan ska hanteras under målsman/vårdnadshavare eller liknande.

Ryttare som fyllt 18 år, som tidigare hanterats från målsmans/annan myndig persons TDB-konto
Du finns redan i TDB och ska INTE skapa ett nytt TDB-konto. För att få åtkomst till din profil och kunna logga in, följ instruktionerna under Glömt kontouppgifter från www.tdb.ridsport.se

Undantag, om man behöver lösa fler licenser för att tävla för olika klubbar i olika grenar/ponny & häst, kontakta oss, så återkopplar vi med vidare instruktion om hur det bäst sker.

Om man ändå lyckats skapa dubbla konton, skicka personuppgifter (namn, födelseår, klubbtillhörighet och ev mejladress) via mail  om dubbletterna så hjälper vi till att justera dessa.

warning Created with Sketch.